Barion Pixel

Adatvédelmi szabályzat

A honlap üzemeltetője az e-mailes sorozatok feliratkozásakor, a termék megvásárlásakor megadott adatokat bizalmasan kezeli, azt harmadik fél számára nem adja ki. A személyes adatok védelméről szóló jogszabályok szerint kezeli azt.

Laskai Nelli ev, e-mail: info@boldognaklenni.hu

Adószám :  54846706-1-26

A hírlevélre feliratkozók adatainak kezeléséről bármikor e-mailben teljeskörű tájékoztatást kérhet díjmentesen. Kérésére adatait azonnal, de legkésőbb 10 napon belül töröljük, vagy az általa kért és meghatározott módosításra változtatjuk.

A feliratkozás – akár a kvíz használata után is, avagy a vásárlás önkéntes alapon történik, a feliratkozott adatai önkéntes megadásával hozzájárul a blogon megjelent tartalmakról történő értesítéshez.  A hírlevélben a Boldognak lenni (később laskainelli.hu) profiljába tartozó témákról, és a honlap fenntartója által megvalósításra kerülő eseményekről értesül.

A honlap cookie-kat tárol az olvasói élmény fokozására. Az így begyűjtött adatokat semmilyen a felhasználó számára titkolt célra nem használjuk, remarketinget nem alkalmazunk, kéretlen levelet nem küldünk, és az adatokat azon kívül másra nem használjuk, hogy a megadott e-mail címen a feliratkozót értesítsük az új tartalomról.

A feliratkozottak adatait harmadik fél számára nem adjuk ki, a vásárláskor a lakcím és a név megadására az elektronikus számla kiállításához van szükség.

Spamot nem küldünk. A hírlevél célja, hogy az önként feliratkozó vagy vásárló segítséget kapjon, és olyan történeteket, módszereket, újdonságokat, lehetőségeket ismerjen meg, melyek segítik, hogy rendet tegyen az életében, és kiegyensúlyozott életet alakítson ki magának.

A fel-, és leiratkozás mindenki számára elérhető, indoklás vagy korlátozás nélkül. A leiratkozást a feliratkozó bármikor elérheti a hírlevélben, vagy kérheti az info@boldognaklenni.hu e-mail címen.

Barion kártyás fizetés:

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.