Barion Pixel

ÁSZF

Vásárlás menete:

Az online letölthető, pdf, videó és hanganyagokat tartalmazó Helló, Élet! csomag megrendelés és banki átutalás, bankkártyás fizetés vagy Pay Pal fizetés után lesz a jelentkező számára hozzáférhető.

Lépések:

1, jelentkezés (Program kiválasztása)

2, termék vásárlása

3, fizetés

A jelentkezésről és a  megrendelés aktuális állapotáról visszaigazoló e-mail megy a megrendelő által megadott e-mail címre. A fizetés beérkezésétől számított 24 órán belül kiküldésre kerül az ajándékok és a választott modul(ok) letöltési linkjét tartalmazó e-mail,és megkezdhető a tanulás.

Ha bármi panasz, nehézség adódik a tananyag letöltésével, meghallgatásával kapcsolatban, akkor az info@boldognaklenni.hu ügyfélszolgálati címen a lehető legrövidebb idő alatt orvosoljuk a problémát.

A tananyagban lévő hang, videó, kép vagy szöveges tartalom nem másolható, harmadik fél számára nem adható tovább. Saját használatra azonban letölthető.

A csomagban található linkek elérhetőségi ideje 6 hét. Ezen túlmenően a hozzáférés tiltásra kerülhet. Amennyiben valamilyen oknál fogva a vásárló önhibáján kívül nem tudta megnézni a tananyagot, az ügyfélszolgálat e-mail címére kéréssel élhet, és a linket újra elérhetővé tesszük számára.

Számla kibocsátó, tulajdonos: Laskai Nelli, 6800 Hódmezővásárhely, Honvéd u. 10. Adószám: 54846706-1-26

Barion fizetési tudnivaló:

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet. A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online áruházunkban.

Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen és nem is lehet felára. A regisztráció és a Barion mobilalkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes, és az is marad.Nincs havi díj sem. A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, a weben vagy mobilon. Az ingyenes Barion tárca azonnal jelzi minden vásárlásodat, még azt is látod, mit vettél. Barion egyenleged is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz.

Elállási jog:

Távollévők között létrejött szerződés esetén, vagyis az internetes vásárlásoknál is, a fogyasztót a szerződés megkötésének napjától számított 14 napos határidőn belül elállási jog illeti meg. Kivételként határozza meg a rendelet, ha

  • letölthető digitális adattartalom, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti elállási jogát.

ÁSZF letölthető ITT pdf formátumban.