Barion Pixel

Podcast – hanganyag gyűjtemény

Biztosan Te is nagyon elfoglalt vagy. Lehet, hogy egyensúlyozol a munka-család-én vonalon és arra vágysz, hogy minél hamarabb megoldódjanak a problémáid, amelyek nem hagynak nyugodni? Nem vagy ezzel egyedül. Mindannyiunknak vannak megoldásra váró feladatai, nehéz személyek a környezetünkben, régóta halogatott célok, melyek az álmokkal együtt lapulnak az íróasztalfiókban, arra várva, hogy végre kihozhassuk az életünkből a maximumot.

Mivel ismerem én is ezeket a nehezebb életszakaszokat, és szerencsére a saját bőrömön tapasztalva megtanultam a kiutat is belőlük, azon dolgoztam, hogy olyan gyakorlatokat, gondolatokat hozzak el Neked, amelyekkel Te is tudsz fordítani az életeden, kijutni az elakadásodból úgy, hogy az jó is legyen.

A hanganyagokkal azt szeretném segíteni, hogy minél több módszert, új gondolatot ismerhess meg – könnyedén. A sorozat epizódjai átlagosan kb. 5 percesek, hogy meg tudd hallgatni őket (nem növeli annyira az adatforgalmadat, mint a videó és közben szabadon végezheted a tevékenységedet is) hallgathatod az autóban a munkába menet, vagy amíg főzöl, vagy tornázol.

Kellemes időtöltést, tudatos életvezetést kívánok Neked!