Barion Pixel

Rólam

Laskai Nelli vagyok – több, mint húsz éve feleség és két gyermek anyukája -, 9 éve dolgozom önbizalmukat erősíteni vágyó, párkapcsolatukat rendezni kívánó, élethelyzetükben elakadt kliensekkel. Szeretettel és elfogadással vagyok jelen a munkámban, mert pontosan tudom, hogy milyen nehéz rászánni magunkat a GÖDÖR MÉLYÉN arra, hogy VÁLTOZTASSUNK A SZOKÁSAINKON. Erő, elszántság, hit és a megfelelő módszer kell hozzá.

Párkapcsolati tanácsadó, face to face tréner képzés, majd a Berkeley Egyetem

A párkapcsolatot sem könnyű évtizedeken át jól működtetni, akadnak hullámvölgyek, ahol döntéseket kell hoznunk és megírni egy új fejezetet. Az életutamban számos elakadást éltem meg, amelyekből megtaláltam a kiutat. Már tizenéve arról szól az életem, hogy milyen gyakorlatokkal, technikákkal lehet jobbá tenni a hangulatunkat úgy, hogy közben az rendezőként hasson a körülményeinkre. Ezért iratkoztam be 2014-ben a Berkeley Egyetem Boldogság tudománya kurzusára is, hogy a házassági tanácsadó képzésen tanultakhoz SPECIFIKUS GYAKORLATOKAT ismerjek meg és hozzáférjek a témában végzett kutatások eredményeihez, melyeket hétköznapi formában adhatok tovább.
Ettől a kombinációtól a klienseim ERŐRE KAPNAK, MEGKÖNNYEBBÜLNEK, hatékonyabban ÉRVÉNYESÍTIK AZ IGÉNYEIKET, jobban kommunikálnak, MEGÉRTIK A SAJÁT ÉS A TÁRSUK MŰKÖDÉSÉT, és tudatosabban szervezik az életüket.
SOKKAL JOBBAN ÉRZIK MAGUKAT a bőrükben és BOLDOGABB a kapcsolatuk.

A saját tudásom és az ügyfeleim által kipróbált megoldásokkal foglak tudni segíteni, hogy minél rövidebb idő alatt tudj változtatni a szemléleteden, a gyenge pontjaidon és egy minőségibb éltet élhess.

Könyvek, tréningek, workshopok, zárt csoport, tanácsadás, sajtó

Az Érték Nőknek Egyesület elnökeként számos rendezvényt, nőket, családokat segítő előadásokat, önkéntes segítő akciókat szerveztem. 6 könyvem jelent meg párkapcsolati, életveztési témában, számos Életöröm tréninget tartottam az ország különböző pontjain, ismert magazinok, TV csatornák mutatták be az olvasóknak, nézőknek, hogy milyen módszerrel dolgozom. Többek között ahol találkozhattak velem: TV2 Babavilág, Elle magazin, Ridikül, Presztizs Stlye, Meglepetés, Nők Lapja Szépség, Fix Tv, Index.hu…

A Facebookon egy zárt csoportban remek emberekkel dolgozunk azért, hogy egyre jobb és kiegyensúlyozottabb legyen az életünk. Én viszem a feladatokat, gyakorlatokat, tippeket, ők pedig – hasonlóan hozzád – a kíváncsiságukat. (Ha csatlakoznál Te is, kattints ide!) A reggelente megjelenő életöröm programot is azért hívtam életre és működtetem, hogy már reggel legyen valami plusz, valami más, valami pozitív, ami jobb hangulatba tud emelni bennünket. A könyveim mindenki számára azonnal elérhető gyakorlatias segítő elemeket, módszereket mutatnak be.

Kísérlek a változás útján

Az élet véges, sajnos. Miért élnél fásultan, boldogtalanul és panaszkodva, ha nem muszáj? Spórolj időt magadnak és használd a bizonyítottan működő tudást és gyakorlatokat.


Nem hagylak magadra. Tarts velem! Lépkedjünk eleinte együtt, úgy könnyebb lesz.

Tanácsadásra itt tudsz jelentkezni

Az online tanfolyamot itt tudod megszerezni