Barion Pixel

Tanácsadás

Lehetőség van egyéni vagy páros formában történő konzultációra, tanácsadásra párkapcsolati, vagy életvezetési elakadás (élethelyzet feldolgozása, kommunikáció javítása, hűtlenség, szakítás feldolgozása, útkeresésben való megtorpanás, boldogságkeresés, célkitűzési nehézség…) esetén.

A megkérdezett ügyfeleim ezeket tapasztalták a beszélgetések után:

 • nem érzem most már sarokba szorítva magam
 • el tudtam helyezni magamban a velem történteket
 • felismertem az erőforrásaimat és megtanultam egyre többet kihozni magamból
 • tudom, hogyan vagyok motiválható, megerősödött az önmagamba vetett hitem
 • jobban látjuk és érezzük egymást a párommal
 • mi meleg párként örültünk, hogy teljesen fesztelen volt a beszélgetés
 • az első ülés után egy héttel fergeteges együttlétet tapasztalhattunk meg a feleségemmel, pedig lassan féléve elutasított
 • Nelli hitt bennünk, és ez mozgatott bennünket. Megérte.
 • egy-két hét alatt érzékelhető volt a változás a kapcsolatunkban, pedig csak én jöttem a tanácsadásra
 • végre abbahagytuk a játszmázást – pedig nem is tudtuk, hogy azt csináltuk
Tanácsadás:

Személyesen (Helyszín: Budapest, Tahi utca ) vagy Szeged (Teréz utca), illetve online (Skype/Viber/Messenger) használatával.

SKYPE – on keresztül. Megbízható, hatékony, rugalmas megoldás. Bárhonnan, bármikor elérhető. Sokan idegenkednek ettől a formától, ám hatékonysága elismert, és kényelmes megoldás. Az ügyfeleim kedvelik az otthonukból történő beszélgetést.  Én egyedül ülök az irodámban a laptopom előtt és látva, hallva egymást beszélgetünk 60 percen keresztül.

Díj: 14.000 Ft/55 perc

Tipp: Ha bejelentkezel, jelölj meg idősávokat, amikor alkalmas lehet neked a beszélgetés, így könnyebben találjuk meg  a számodra optimális időpontot.

Bejelentkezni ezen az űrlapon keresztül lehet, vagy írhatsz e-mailt is: info@boldognaklenni.hu.

  Nem vagyok robot. (Kérjük, pipálja ki a négyzetet az üzenetküldés előtt.)

  Hogy alakul ki a Skype kapcsolat? Akár okostelefonon, akár a számítógépeden, laptopodon is használhatod az ingyenes Skype alkalmazást. A keresőbe írd be a nevem: nellilaskai, és már hívhatsz is a videó ikonra kattintva. Pontosan kezdek mindig, csúszás nincs. 

  Miután köszöntjük egymást, én az első alkalommal meg fogom kérdezni, hogy miért kértél időpontot, mi az a dilemma, sérelem, vagy elakadás, ami miatt nem érzed jól magad, és ami a legjobban nyomaszt most téged. (Ha nehezen nyílsz meg, segíteni fogok) A páros tanácsadás esetében felváltva mindketten elmondjátok, hogy mi a probléma, miben vártok segítséget, majd elkezdünk beszélgetni. Feltérképezzük a felek működési mechanizmusát, mit, miért tesznek, és segítek, hogy ezeket a szokásokat át tudjátok formálni olyanná, amilyen végeredményre számítotok.

  *****

  Gyakori kérdések az online tanácsadással kapcsolatban

  Hogyan fizetem az online tanácsadást?

  A kliensek banki átutalás vagy PayPal használatával rendezik a díjat a tanácsadás napján a beszélgetés előtt vagy utána. A bankszámlaszámot a bejelentkezéskor küldött válasz e-mailemben küldöm el.

  Mennyire bensőséges és biztonságos az online térben beszélgetni?

  A tanácsadáson elhangzottakat rajtam és a kliensen kívül senki nem hallja, nem kerül rögzítésre. A beszélgetés menete megegyezik a személyes tanácsadás folyamatával, ebben nincs különbség.

  Milyen helyszín kell a beszélgetéshez?

  Van, aki otthon, a nappalijában, a kanapéján ülve beszél velem, míg mások a konyha asztalnál ülve, de olyan is van, aki autóból hív, vagy épp séta közben. Az a lényeg, hogy olyan nyugalmas helyszínt válasszon magának, ahol komfortosan érzi magát.

  Mi van, ha a megbeszélt időpont napján megbetegszem vagy közbe jön valami és nem tudok részt venni rajta?

  Az időpont áthelyezést váratlanul előállt helyzet esetén (mint például betegség) rugalmasan kezelem, de kérlek, a lehető legkorábban írj e-mailt a változásról. 24 órán belüli lemondás esetén – amennyiben nem vis major – a tanácsadás díjának 50 %-a számlázásra kerül, hiszen a már lefixált időpontban rendelkezésre állok, továbbá a megüresedett helyet az utolsó pillanatban már nem tudom kiadni másnak. Amennyiben mégis le kell mondanod az időpontot, kérlek, e-mailben értesíts: info@boldognaklenni.hu.

  *****

  Ha nem akarod megismerni magad, kisimítani a gyomorgörcsöt okozó körülményeidet, akkor megköszönöm, hogy itt voltál. Kívánom, hogy megéld mindazt, amire örömmel, vágyakozva gondolsz!

  Ha pedig úgy érzed, hogy veszel egy nagy levegőt, és rendet raksz magadban és magad körül, akkor az űrlapon, vagy e-mailt küldve tudsz bejelentkezni. (Írd be nyugodtan, hogy melyik idősáv lenne megfelelő Neked, és megkeressük a legoptimálisabb időpontot számodra.) Várlak!

  Érdekel a Helló, Élet! online tanfolyam is!

  Kérem az online tanfolyam anyagát!