Életkalauz (e-book)

1.990 Ft

Leírás

Ha szeretnél kapcsolódni önmagadhoz, meglátni, hogy mi mindent hozhatsz még ki az életedből, ha nyitott vagy arra, hogy a sodródásból a stabilitás felé haladj, akkor ez a könyv a hasznodra lesz. Több nehéz élethelyzet is szóba kerül, érdekes kutatási eredmények, példák, gyakorlatok várnak Rád. Segít, hogy ki tudd húzni a fejed a homokból, és felkészülten nézhess szembe az előtted álló feladatokkal.
“Ez egy olyan életkalauz, amelyre minden háztartásban szükség van.”

A könyv 150 oldalas, az e-book formátuma epub, amit a mobilkészülékek is képesek kezelni. (Ingyenes könyvolvasó alkalmazások androidos készülékre: Pl.: ReadEra, Moon+, Google Play Books… IPhone használatával pl.: Könyvek alkalmazás. Számítógépen, laptopon a Calibre ingyenes programmal is olvasható.)

Ízelítő a témakörökből:

önbizalom, életcél, párkapcsolat, egyedüllét, önbecsülés, kommunikáció, teremtés, lazítás, szorongásoldás, lélek, tudatos felkészülés, életstratégia, problémák kezelése, a mentális erő, határhúzás, a megérzéseink fontossága, döntés, továbblépés

Vélemények:

“A barátságos hangvétel miatt számomra olyan volt, mintha egy bizalmas barátom ajánlott volna megoldást a problémámra.

“Tudom, hogy Nelli gondolatai mindig nekem is szólnak, így most is kíváncsian kerestem az üzeneteket benne. Találtam. Nem is egyet. :)”

“Kedves gondoskodás. Ez jutott eszembe, mikor elolvastam a könyvet. Nem okoskodó, nem tolakodó, és az “Életed füzete” baromi jó ötlet volt! Gratulálok Nelli!”

“Kedves, érthető, színesen körülírva.”

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Életkalauz (e-book)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük