Akció!

Helló, Élet! Program

Original price was: 13.990 Ft.Current price is: 9.900 Ft.

Leírás

A program során megtanulhatod tudatosan irányítani az életedet, kezelni az emberi kapcsolataidat, és összeállítani a saját rutinodat, amely minden nap segíteni fog téged.

 

A tanfolyam után:
magabiztosabb
kiegyensúlyozottabb
tudatosabb
boldogabb leszel.

 

A Helló, Élet! kurzus lépésről lépésre vezet téged. Ha eszköztelennek, vagy motiválatlannak érzed magad, akkor itt öntámogató technikákat találsz. A hanganyagok, a munkafüzet, a gyakorlati példák mind érted vannak.

 

 

Miért éri meg részt venni a teljes Helló, Élet! Programban?

Mert minőségibb életet élhetsz. Jobban fogod érteni a többi embert és önmagadat is. Bátrabbá válhatsz, és magabiztosabban léphetsz fel a kialakult helyzetekben. Ha tanulunk, azzal mindig nyerünk valamit.

Mit tapasztalsz majd hosszabb távon? Jól érzed magad, egyre könnyebben húzod meg a határaidat és sokkal többet hozol ki az életedből, mint eddig tetted.

A tanfolyam menete:

A vásárlás után kapni fogsz egy emailt, amely minden szükséges linket tartalmaz, hogy elvégezd a kurzust a saját ütemedben, a saját időbeosztásod szerint.
A tanfolyam gyakorlati elemeit a Berkeley Egyetem és a Harvard Egyetem boldogságot kutató professzorai is említik a tanulmányaikban.

 

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Helló, Élet! Program” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük