Akció!

Helló, Önismeret!

Original price was: 4.990 Ft.Current price is: 3.990 Ft.

Leírás

A Helló, Élet! kurzus lépésről lépésre vezet téged. Ha eszköztelennek, vagy motiválatlannak érzed magad, akkor itt öntámogató technikákat találsz. A hanganyagok, a munkafüzet, a gyakorlati példák mind érted vannak.
A cél, hogy felismerd az erősségeidet, erősítsd a fejlesztendő területeidet, megismerd és használd az erőforrásaidat, hogy boldogabb életet élj, örülni tudj az élet apróbb dolgainak és megtanulj a jelenben maradva teremteni a jövődet. A hanganyagoknak és a munkafüzetben található gyakorlatoknak köszönhetően magabiztosabb leszel a mindennapokban és emelkedni fog az önbecsülésed is. A napi tervező sorvezetőként szolgál, hogy fókuszálni tudj a nap örömteli megélésében.

 

A tanfolyam után:
magabiztosabb
kiegyensúlyozottabb
tudatosabb
boldogabb leszel.

 

Témakörök
Önbizalom/Önbecsülés,
Erősségeid / Gátló hiedelmeid / Életcélod, szenvedélyed megtalálása /  Önbizalomerősítő gyakorlatok / Hogyan szokj le az aggódásról? / Napi tervező / Boldogság-gyakorlatok

 

 

A tanfolyam menete:

A vásárlás után kapni fogsz egy emailt, amely minden szükséges linket tartalmaz, hogy elvégezd a kurzust a saját ütemedben, a saját időbeosztásod szerint.
A tanfolyam gyakorlati elemeit a Berkeley Egyetem és a Harvard Egyetem boldogságot kutató professzorai is említik a tanulmányaikban.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Helló, Önismeret!” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük