Akció!

Helló, Párkapcsolat!

3.990 Ft

A boldog párkapcsolat elérhető, csak érteni kell, hogy mi zajlik és mi miatt tűnik el az összhang, a szenvedély. Nem csak elméletet kapsz, hanem a hanganyagoknak és a munkafüzetben található gyakorlatoknak köszönhetően pedig szeretetteljesebb, frissebb lehet a párkapcsolatod. Olyan kérdésekre fogod megtalálni a választ, amelyek közelebb visznek a szeretetteljes, boldog párkapcsolathoz.

A tanfolyam segít, hogy felismerd a távolodást okozó szokásaitokat, megtanuld úgy szeretni a társadat, ahogyan szüksége van rá, és hogy a társad is tudjon a Te szeretetnyelveden szólni hozzád. Egy szeretetteljes, harmonikus csapat kiépítése a cél.

 

Leírás

A gyermekkorból hozott kötődési séma is befolyásolja, hogy milyen a párkapcsolati működésünk. Érdemes megismerned a saját és a párod működési sémáját, hogy felismerd, mi az, amin lehet változtatnotok és mi az, ami feloldhatatlan konfliktus lesz közöttetek. Szó lesz a párkapcsolat működéséről, buktatóiról, a hűtlenség megelőzéséről és kezeléséről, illetve gyakorlati tippeket kapsz, hogy miként frissítsd fel a párkapcsolatodat.

 

Témakörök:
A párkapcsolat működése (építő szakasz, fenntartási szakasz…)
A Te párkapcsolati működésed (Hogy tudsz szeretni, milyen szeretetet vársz el, akcióid-reakcióid és ami mögötte van…)
A hűtlenség kezelése (a megcsalt fél, a hűtlen fél viselkedése, lehetséges eredmények)
A csapatgondolkodás erősítése (személyre szabott szerepek, közös célok…)
Párkapcsolatjavító gyakorlatok (technikák, gyakorlatok)
Az intimitás, az erotika, a szexuális élmény fejlesztése (lelki közelség, kezdeményezés, elfogadás)

A tanfolyam menete:

A vásárlás után kapni fogsz egy emailt, amely minden szükséges linket tartalmaz, hogy elvégezd a kurzust a saját ütemedben, a saját időbeosztásod szerint.
A tanfolyam gyakorlati elemeit a Berkeley Egyetem és a Harvard Egyetem boldogságot kutató professzorai is említik a tanulmányaikban.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Helló, Párkapcsolat!” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük