Így rázd fel a párkapcsolatodat!

3.490 Ft

Leírás

Ez a könyv azoknak a pároknak segít, akik szeretnének újra beszélgetni egymással, vagy a felszín helyett mélyebb témaköröket is szeretnének érinteni – lelkizés nélkül. Megismerni egymás vágyait, félelmeit, gondolatait.

A könyvben van önfejlesztő részpárkapcsolati problémákat boncolgató fejezet, és közel 300 kérdés (érzések megfogalmazását segítő melléklettel), ami kiváló beszélgetési alap tud lenni számotokra.

A könyvben található kérdések az alábbi témaköröket érintik, könnyed formában:

*párkapcsolat
*vágyak, célok
*anyagiak
*gyereknevelés
*álmok
*szexualitás

Semmi gond, ha nehezen beszélsz az érzéseidről, egy pozitív és egy negatív érzéseket tartalmazó listát is mellékeltem, hogy könnyebben ki tudd fejezni magad.

A párok, akik már kipróbálták a könyvet, minden este egy kérdést felolvastak, sorban haladva, és arra adta meg mindkét fél a saját válaszát. Volt, akiknél eleinte nehezen indult be a beszélgetés, de mivel megtapasztalták, hogy könnyed perceket hoz, egy közös, hasznos esti foglalkozás lett.

De nem csak a megrekedt pároknak segít, hanem a benne használt gyakorlatok segítségével a párok az összetartozásukat is erősíteni tudják. Segít a könyv, hogy jobban ráláss magadra (példát hoz, hogyan térképezd fel magad, a céljaid, a vágyaid, fejlesztendő szokásaidat),  és megtalálhatod benne a te párkapcsolatod működésének tulajdonságait is. A bemutatott példák segítenek látni az ok-okozati összefüggéseket, és utat mutatnak, hogy mit tegyél és mit ne, ha jól akarod érezni magad a párkapcsolatodban.

 

 

A könyv 138 oldalas, puha borítású.

Nincs szállítási költség, a szállítási idő 1-2 munkanap.

További információk

Tömeg 230 g

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Így rázd fel a párkapcsolatodat!” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük